dolina konja - Reisverslag uit Zagreb, Kroatië van dries coppejans - WaarBenJij.nu dolina konja - Reisverslag uit Zagreb, Kroatië van dries coppejans - WaarBenJij.nu

dolina konja

Door: dries

Blijf op de hoogte en volg dries

15 Juli 2010 | Kroatië, Zagreb

rarara wat dat wil zeggen, voor de kroaten onder ons is dat natuurllijk geen probleem

nuja eerst en vooral mijnexcuses voor de lange afwezigheid en onzekerheid e ook nu zal het kort en krachtig worden
ik verblijf intussen een drie tal weken reeds hier

waar is hier?
goeie vraag, het dichtste dorp op een kleien kilometer van mijn verblijfplaats heet latini en daar staat 1 huis en daarin woont 1 persoon

wat een dorp...

ik zit idd nog steeds in kroatie
in istria, ergens tussen roc en hum bij buzet

en wat doe ik hier al 3 weken?
ik heb hier de perfecte vrouw leren kennen, de vrouw van mijn dromen, grappig, inteligent, snel, koppig en goed zot, perfect,

alleen jammer dat ze lesbisch is

maar niet getreurt, mss bekeerd ze zich wel ;-)

er valt zeer erg veel te vertellen, over mijn afgelegde weg tussen trogir en hier, maar dat zal moeten wchten tot ik eens deftig tijd heb om iets te typen,

kortweg over mijn huidige lokatie?
dolina konja zegt het alles, paardenvallei,
ik help maria hier (kroatiech kampioene) op de ranch,
laat ik even overlopen, tonka, marchella, ellie en ella en inchi, alysa en jozefina, safe distance, inca, en lutce, en morava, dan heb je nog irena en iris, favori, don, moon, vichor, turnogaz en aura, niet te vergeten lisko en gazala, en dan heb je uitereaard nog melegusch en alsad, daar onder vind je 6 hengsten, en 3 veulens, een ezel en de rest zijn kastraten en merries, volbloeden drieskwartsbloeden halfbloeden,schimmels, lipizaners, arabers, ponys, en een soort die ik enkel kan beschrijven als de palm-paarden maar blijkbaar zijnt geen brabantse trekpaarden,
een hengst die geen mensen gewoon is en een hengst die enkel mensen gewoon is geen andere paarden gewoon is staan broederlijk naast elkaar in de stal,
gooi daar nog een hoop geiten bij wat kippen en een vietnamees zwijn, 7 honden en 3 katten

raad het of niet er is hier wel wat werk aan de winkel

de eerstvolgende die ik de uitdrukkingen honger en dorst als een paard weet te gebruiken zal ik eens teen en tander voorschotelen

ooit 30 liter water zien verdwijnen in 30 seconden? elke dag zie ik dat hier, man wat een beesten, ik vroeg me af, als je hen een klein vatje bier zou geven of ze daar ook zouden in slagen, en wat de gevolgen zouden zijn

ik moet jullie laten, sorry daarvoor, ik probeer nog eens een deftige internet sessie te regelen, maar voorlopig is het enkel via via via dat ik er na al die tijd in slaagde internet te pakken te krijgen

hopelijk tot binnenkort

en btw een gelukkige verjaardag voor mijn reis he , drink er enen op

btw ik werd er hier net op gewezen dat na een jaar ik geen gsmnummer meer heb,
mss kan iemand dat even dubbelchecken

vele groeten uit het veel te hete latini

en ik moets jullie allen vele groeten doen van maria, in naam van dolina konja, en ook nog eens extra van nolly,

als je ook wil leren paardrijdenen ge zijt in de buurt, kom maar af,

eeep

• 16 Juli 2010 - 17:53

De Vrede Lovers:

als een paard bier drinkt, pist hij heineken!

veel plezier daar!

• 17 Juli 2010 - 06:23

Moeke Mie:

Buzet vinden we op kaart.
    Ook de D 44 autoweg.
    Roc en Hum ook, maar Latini? en dan verblijf je daar nog niet, maar daar ergens in de buurt.
    Heb je er ook een adres?
    Er worden hier plannen gesmeed om daar te komen leren paardrijden

• 19 Juli 2010 - 18:32

Slecht-weer-vandaag:

Hallo ik ben het paard van Sint-Maarten! Ik ben nog nooit in kroatië geweest en zou er graag eens langskomen!

Kan ik er gratis paardrijden ?

Tot binnenkort....

• 19 Juli 2010 - 20:55

De Ideale Vrouw:

Lap, dan zit ik hier een jaar te wachten en nu is hij ervandoor met een ander!

• 19 Juli 2010 - 22:27

Lesbische Vriendin:

... ze is nog niet bekeerd hoor!

• 21 Juli 2010 - 20:19

Gebroken Link:

ik ben de link van bjorn en ik werk helaas niet :(

• 21 Juli 2010 - 23:40

De Werkende Link:

je moet gewoon het volledige ding kopiëren en plakken in je browser

• 22 Juli 2010 - 06:40

Moeke Mie:

voor mij zijn die linken en die browsers, chinees
    Ik vond dolina konja op facebook met een hele serie foto's van een andere paardeclub maar ook van latini waar Dries momenteel is, de foto's zijn van eerder dit jaar

• 29 Juli 2010 - 22:51

amaai,

als je een paar maand wacht om je site te checken heb je ook direct wat tijd nodig om alles bij te lezen!
    Het verhaal van spinnen om de meter en opspattende plassen van voorbijrijdende auto zitten vers in het hoofd, terwijl dat voor jou ondertussen al een eeuwigheid geleden lijkt wss. Veel plezier daar met je jonkvrouw, mss valt ze te verleiden als je vlechtjes legt? en gewoon je korstjes opeten elke dag, dan krijg je borstjes en komt alles dik in orde...

jo!

• 05 Augustus 2010 - 21:09

Dries:

kort en krachtig, we zijn hier een oostenrijksfeestje aan het crashen, en natuurlijk hebben die mannen internet, 5 minuten gebruiken , geen probleem

ik leef nog, jawel, en kreeg zeer onverwacht bezoek van lieven vorige week, zijn verhaal kan mss aangenaam zijn aangezien hij meer internet mogelijkheden heeft dan ik

intussen ban ik nog steeds op dezelfde lokatie, en is ze nog steeds niet bekeerd, dus idealevrouw die daar zit te wachten, even geduld nog, of ge moogt althijd langskomen,
    intussen heb ik een slaaptelort van hier naar tokyo, maar zeer intressant, ooit van de horse whisperer gehoord?, maria kicks his ass, veel en veel imposanter, ik zag haar op meerdere onbereden ongetrainde paarden kruipen die steigerden bij benadering, in minder dan 5 minuten, eigenaars van paarden die haar zotverklaren omdat ze probeert, dat ze het niet zal overleven, maar telkens weer moeten de eigenaars met open ogen en mond toekijken,

zeer intressant,

en den eersten die me durft vertellen dat ik niet weet hoe vrouwen in mekaar zitten,
    die heeft gelijk, hoe langer hoe minder ze steek houden,
    zo zot of een achterdeur zijn ze
    mijn enige verdedigende uitspraak : "vrouwen..."

als ik deze interetlozeplek verlaat dan laat ik het jullie onmiddleijk weten, dus als je niets hoort

geen nieuws is goed nieuws
    groeten dries

• 05 Augustus 2010 - 21:11

Samanta:

thank you vrede lovers, you need te come here and check the fact for yourself

we will demonstrate

kiss kiss
    samanta

• 09 Augustus 2010 - 10:35

Tim:

Hoi Dries,

15 juli vertrok ik voor 2 Weken naar Kroatië, denkende dat jij al lang een paar landen verder zat.
    Is dat even balen nu ik lees dat jij nog altijd in Kroatië zit.
    Had ik het geweten, ik was zeker even op bezoek geweest(of toch een poging ondernomen om het te vinden)

nog veel succes op je reis en tot...

• 10 Augustus 2010 - 21:45

De Graal Vrienden:

kom je dan niet naar onze startbbq eind augustus?

• 18 Augustus 2010 - 22:59

jep dries,

kheb net je tante nele gezien, blijkbaar gaan je ouders achter volgende week... is er nog iets dat je wenst uit ons luxe-land?

• 19 Augustus 2010 - 21:25

Dries Coppejans:

mijn oprechtte excuses, ik had een uur getypt , en het ging in rook op en ik heb daarna nog een half uur getypt en dat ging oook in rook op en ik heb er zelfs geen idee van hoe het verdwenen is dus ik hoe het bij deze voor bekeken,
    tzijn lange dagen hier, ik ben moe en motig en wil morgen weer veel te veel doen, er is opnieuw een kamp begonnen hier dus ik ben hie allessinds nog tot het einde van dat kamp,

ik heb zeer aan mijn gat van 2 uur op een pony te rijden lopen en galloperen zonder zadel of teugels,

ik ben versleten...

but i like it

groeten dries

• 19 Augustus 2010 - 21:29

damn,
    jammer dat we dat verslag moeten missen! mss optie om af en toe op te slaan op een stick ofzo, en eens het klaar is dan gewoon knippen en plakken naar je site?

• 20 Augustus 2010 - 16:22

De Drakentemmer:

Heila, komt er nog een antwoord op het drakenraadsel? Of laat je ons in het ongewisse?

• 21 Augustus 2010 - 17:12

Inge:

ben wel eens benieuwd wie van ons als eerste thuis zal zijn

ik zal er niet om wedden, want dan zorgt dries toch dat hij wint

• 25 Augustus 2010 - 21:58

Lotto: